Gewicht & gewogen

Begin april zijn we gestart met de inzameling van restfractie en GFT via gewogen diftar in de eerste 9 gemeenten. Wil je graag de inzameling van je eigen afval nakijken? Registreer hier je “Mijn ILvA”-account en raadpleeg er je afvalverbruik. Je vindt er de ledigingen van je containers, maar ook je bezoeken aan het recyclagepark. Want ook die betaal je automatisch met je afvalrekening.

Denk je dat er iets niet klopt met jouw container? Heel uitzonderlijk kan er een vergissing zijn gebeurd en bevat jouw container een foute chip. Je kan dit steeds zelf controleren door te kijken of het barcodestickertje op je container overeenstemt met de laatste 8 cijfers van de chipcode die vermeld staat bij de containerinfo op je “Mijn ILvA”-account. Vermoed je dat het aangerekende gewicht helemaal niet klopt met wat je hebt aangeboden, neem dan contact met ons op. 

Wist je trouwens dat je je container nog kan inruilen, mocht het formaat toch niet voldoen aan de afvalnoden van jouw gezin? Vraag dit telefonisch aan (0800 98 002) of via je “Mijn ILvA”-account.

Afvalkalender

Klik hier

Recyclageparken

Adressen
Openingsuren
Tarieven
Meer ...

Inzameling aan huis

Afvaltypes
Tarieven
Meer ...

Categorieën