Registratie online presentatie Denderleeuw

We hadden je graag in levende lijve geïnformeerd over gewogen diftar, maar helaas…. Als gevolg van de corona-crisis kunnen we niet aanwezig zijn tijdens publieke infomomenten. Maar niet getreurd, we komen digitaal naar je toe.

We organiseren voor de inwoners van Denderleeuw een online infomoment op 1 maart 2021 om 19u30. Tijdens dit infomoment geven we een online presentatie, waarna je ons vragen kan stellen.

Hoe werkt dit?

Schrijf je in via het formulier hieronder. Na je inschrijving krijg je een e-mail met een link die je op de dag van de presentatie kan openen om de presentatie te volgen. Inschrijven kan tot en met 28 februari 2021.

De inschrijvingen voor de online presentatie zijn afgelopen.

Je persoonsgegevens worden gebruikt om je de link te kunnen doorsturen. Na afloop van de presentatie worden je gegevens gewist. Tijdens de online presentatie kan je vragen stellen, die wij proberen te beantwoorden. Complexe vragen kunnen niet altijd onmiddellijk beantwoord worden. Daarom zullen de gestelde vragen en geboden antwoorden na afloop van de online presentatie één maand door ILvA worden bewaard. Je persoonsgegevens kunnen ook op die manier dus bewaard worden n.a.v. de online presentatie. Na de vermelde termijn worden deze gegevens in elk geval gewist.