Registratie online presentatie Ninove

We hadden je graag in levende lijve geïnformeerd over gewogen diftar, maar helaas…. Als gevolg van de corona-crisis kunnen we niet aanwezig zijn tijdens publieke infomomenten. Maar niet getreurd, we komen digitaal naar je toe.

We organiseren voor de inwoners van Ninove 3 online infomomenten op:

  • 1 februari 2021 om 19u30
  • 4 februari 2021 om 19u30
  • 10 februari 2021 om 19u30

Tijdens deze online infomomenten geven we een online een presentatie, waarna je ons vragen kan stellen.

Hoe werkt dit?

Schrijf je in op de dag dat jij de online presentatie wenst te volgen via het juiste formulier hieronder. Je krijgt daarna een e-mail met een link die je op de dag van de presentatie kan openen om de presentatie te volgen. Inschrijven kan steeds tot de dag voor de online presentatie.

 

 

Schrijf je hier in voor de online presentatie van 1 februari 2021 om 19u30.

 

 

Schrijf je hier in voor de online presentatie van 4 februari 2021 om 19u30.

 

 

Schrijf je hier in voor de online presentatie van 10 februari 2021 om 19u30.

 

 

Je persoonsgegevens worden gebruikt om je de link te kunnen doorsturen. Na afloop van de presentatie worden je gegevens gewist. Tijdens de online presentatie kan je vragen stellen, die wij proberen te beantwoorden. Complexe vragen kunnen niet altijd onmiddellijk beantwoord worden. Daarom zullen de gestelde vragen en geboden antwoorden na afloop van de online presentatie één maand door ILvA worden bewaard. Je persoonsgegevens kunnen ook op die manier dus bewaard worden n.a.v. de online presentatie. Na de vermelde termijn worden deze gegevens in elk geval gewist.