Groepsaankoop regentonnen

Groepsaankoop 1000regentonnen van 19 april tot 30 mei 2022.

Wil je graag iets doen aan de klimaatopwarming? Vang dan regenwater op in een regenton, die je goedkoop kan aankopen via de groepsaankoop 1000 regentonnen. Met deze actie willen we dat er in de regio 1000 regentonnen bij komen, die samen 300.000 liter regenwater kunnen bevatten.

De groepsaankoop regentonnen is een initiatief van streekintercommunale SOLVA, in samenwerking met ILvA en de afvalintercommunale IVLA (regio Vlaamse Ardennen).

Waarom?

Regenwater is een kostbaar goed. Met een regenton vang je hemelwater op zodat er minder naar de riool wegvloeit. Je kan het gebruiken in je tuin of om je auto of fiets te wassen. Zo bespaar je heel wat liters op je stadswaterverbruik. Regenwater bevat trouwens amper kalk, waardoor het goed is voor je bloemen en planten.

Met een regenton doe je goed voor de natuur, bespaar je op je waterfactuur en help je mee om jouw gemeente/stad klimaatbestendig te maken.

Zo bestel je jouw regenton

Bestel je regenton via www.1000regentonnen.be. Je kan kiezen uit drie types: een standaardton, een muurmodel en een designmodel met bloembak. Het zijn stuk voor stuk kwalitatieve, duurzame en weerbestendige tonnen.

Je ton wordt thuis geleverd. Als je wil, kan je ze laten aansluiten op je regenpijp.