Betalen op het recyclagepark

Betalen met je afvalrekening

De bezoeker betaalt het bezoek automatisch en onmiddellijk via het saldo op zijn afvalrekening. Het saldo kan voldoende of onvoldoende zijn om het verschuldigde bedrag van je bezoek mee te betalen.

1_ Voldoende saldo om je bezoek te betalen

Indien er voldoende saldo op je afvalrekening staat, betaal je je bezoek volledig met de afvalrekening. Dit gebeurt automatisch en kan je dus niet kiezen.

2_Onvoldoende saldo om je bezoek te betalen

Indien er onvoldoende saldo op je afvalrekening staat om je bezoek te betalen kan je kiezen om het resterende bedrag via Bancontact of via de “Later betalen” knop te betalen.

  • Deels via Bancontact

Bevat je afvalrekening niet voldoende om het (volledige) bedrag van je bezoek te betalen? Dan gaat het deel van je bedrag automatisch van je afvalrekening tot je saldo 0 euro is. Het resterende bedrag, kan je dan betalen via Bancontact. Je saldo staat dan opnieuw op 0 euro.

Voorbeeld: je hebt nog 10 euro op je afvalrekening. Je bezoek aan het recyclagepark kost 13 euro. Er gaat automatisch 10 euro van je afvalrekening en je betaalt aan de zuil 3 euro via Bancontact. Saldo op je afvalrekening is 0 euro.

  • Deels via de knop “Later betalen”

Bevat je afvalrekening niet voldoende om het (volledige) bedrag van je bezoek te betalen? Dan gaat het deel van je bedrag automatisch van je afvalrekening tot je saldo 0 euro is. Het resterende bedrag, gaat van je afvalrekening af. Daar kom je dus op een negatief saldo. Zolang deze schuld niet is vereffend, krijg je geen toegang meer tot het recyclagepark. Je kan je schuld bij een volgend bezoek wel vereffenen aan de ingangszuil van het recyclagepark.

Voorbeeld: je hebt nog 10 euro op je afvalrekening. Je bezoek aan het recyclagepark kost 13 euro. Er gaat automatisch 10 euro van je afvalrekening. Bankkaart vergeten? Druk op de knop “Later betalen”. Er gaat automatisch nog 3 euro van je afvalrekening af. Saldo op je afvalrekening is -3 euro.

KIRS8570LR