Lespakketten

Kinderen consumeren al heel wat en produceren dus ook afval. Het is daarom belangrijk dat we kinderen al vroeg sensibiliseren, zodat ze afval vermijden of goed sorteren. Op deze pagina kan je de lespakketten van ILvA aanvragen. Verder op deze pagina verwijzen we je ook door naar het scholenaanbod van onze partners.

Lespakketten ILvA

We verwonderen ons elke dag over het gedrag van onze leerlingen: velen zijn reeds erg milieubewust en staan open voor informatie rond afval voorkomen, sorteren, recycleren, ... Maar zijn ze zich er ook van bewust dat we met zijn allen erg veel afval maken? Weten ze wat er gebeurt met al dat afval? Komt het wel altijd op de juiste plaats terecht?

We hebben lespakketten ontwikkeld voor het kleuter, lager en secundair onderwijs.* Via het formulier hieronder kan je de gewenste lespakketten aanvragen.


    *Let op: Sommige sorteerregels en onderdelen zijn intussen wat verouderd, we plannen binnenkort om deze lespakketten te vernieuwen in functie van de huidige regels. Maar je kan er zeker nog mee aan de slag in je klas.

    Meer info

    Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Contacteer ons!

    De gegevens zullen enkel worden gebruikt in het kader van de aanvraag van de lespakketten. Na het bezorgen van de lespakketten worden je gegevens gewist, tenzij je via de opt-in uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven dat we jou op de hoogte mogen houden van het scholenaanbod van ILvA. In dat geval worden je gegevens verwerkt zolang je deze toestemming niet hebt ingetrokken. Voor meer informatie over het privacybeleid van ILvA: https://www.ilva.be/contact/privacyverklaring/.