Huur een container!

Wie een festiviteit organiseert en daar heel wat afval van heeft, kan bij ILvA een container huren tijdens het weekend. Een mosselfeest of een BBQ kan heel wat afval met zich meebrengen. Dit in vuilniszakken aanbieden, kan wel wat overlast teweegbrengen, omdat de normale inzameling tweewekelijks gebeurt en dit dus niet altijd vlak na het feest gebeurt. Daarom kan een container worden gehuurd tijdens het weekend.

Soorten containers

Je kan een container reserveren voor voor restfractie en/of eentje voor verpakkingsglas (glazen, flessen, bokalen,…). Verschillende groottes zijn mogelijk.

Tarief

De vereniging of particulier die van een restcontainer gebruik wenst te maken, kan dit doen aan een tarief dat overeenkomt met het aantal vuilniszakken dat anders zou worden gebruikt plus de transportkost.

De inzameling van glas is gratis.

Praktisch

We leveren de containers op vrijdag en halen ze maandag opnieuw op.

Opgelet! De containers moeten geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond aan de straatkant, zodat ze bereikbaar zijn voor de vrachtwagen en elektrische transpallet. De containers mogen dus niet op een kiezelparking, grasplein of zachte berm worden geplaatst.

Om een container te reserveren, vul je onderstaand formulier in.