Afvalkalender

Afvalkalender

Vanaf  april starten we met de inzameling van je afval volgens de nieuwe kalender. Opgelet, je afvalkalender ziet er een beetje anders uit, met een nieuw logo en nieuwe kleuren. Zorg dat je hem dus niet weggooit. 

Heb je een probleem met je nieuwe afvalkalender? Lees hieronder wat je moet doen.

1_ Geen kalender ontvangen?

Heb je begin april nog niets ontvangen? Download de Recycle! app. Zo heb je meteen alle inzameldata digitaal ter beschikking. Handig! En je houdt de afvalberg kleiner. Je kan de kalender ook via deze pagina raadplegen. Wil je toch graag een papieren exemplaar? Vanaf begin april kan je terecht bij je stad of gemeente.

2_ Ander kalendernummer ontvangen?

Het is mogelijk dat jouw kalender een ander nummer of andere inzameldagen heeft dan vorig jaar. Geen nood, dat is perfect normaal. Dit betekent niet dat je een foute kalender hebt ontvangen.

Twijfel je toch of het wel de juiste is? Vergelijk je papieren kalender met de kalender op onze website. Geef je adres hier in, download de kalender en controleer het nummer vooraan op de bladzijde. Dit is het nummer voor de afvalkalender op jouw adres.

Toch niet de juiste? Vul dan, vanaf april, het formulier hieronder in. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk een kalender op te sturen. In tussentijd kan je de kalender hier raadplegen of via de Recycle! app.

3_ Twee verschillende kalenders ontvangen?

Geef hier je adres in en download de kalender. Het nummer vooraan op de bladzijde van de download zal je vertellen welke kalender de juiste is voor jouw adres. De foutieve kan je dan gewoon bij het papier en karton gooien.

Afvalkalender in nieuwe lay-out

ILvA verwerkt jouw gegevens conform de privacywetgeving en we nemen daarbij jouw rechten strikt in acht. Klik hier voor meer informatie en vragen hieromtrent of mail ons