Vanaf 5 april starten we met de inzameling van je afval volgens de nieuwe kalender. Heb je een probleem met je nieuwe afvalkalender? Lees hieronder wat je moet doen.

Geen kalender ontvangen?

Heb je begin april nog niets ontvangen? Download de Recycle! app. Zo heb je meteen alle inzameldata online ter beschikking. Je krijgt zelfs een melding om je afval op tijd buiten te zetten. Handig! En je houdt de afvalberg kleiner. Wil je toch graag een papieren exemplaar? Vul dan het formulier hieronder in. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk een kalender op te sturen.

Ander kalendernummer ontvangen?

Het is mogelijk dat jouw kalender een ander nummer of andere inzameldagen heeft dan vorig jaar. Geen nood, dat is perfect normaal. Dit betekent niet dat je een foute kalender hebt ontvangen.

Twijfel je toch of het wel de juiste is? Vergelijk je papieren kalender met de kalender op onze website. Geef je adres hier in, download de kalender en controleer het nummer vooraan op de bladzijde. Dit is het nummer voor de afvalkalender op jouw adres.

Toch niet de juiste? Vul dan het formulier hieronder in. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk een kalender op te sturen. In tussentijd kan je de kalender hier raadplegen of via de Recycle! app.

2 verschillende kalenders ontvangen?

Geef hier je adres in en download de kalender. Het nummer vooraan op de bladzijde van de download zal je vertellen welke kalender de juiste is voor jouw adres. De foutieve kan je dan gewoon bij het papier en karton gooien. Toch niet helemaal zeker? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. In tussentijd kan je de kalender hier raadplegen of via de Recycle! app.

Meldingsformulier afvalkalender

    Maak uw keuze: