Waar ben je naar op zoek?

Heb je een probleem met je papieren afvalkalender?

Elk jaar start bedelen we vanaf midden februari tot eind maart de afvalkalender. Heb je een probleem met je nieuwe afvalkalender? Lees hieronder wat je moet doen.

Geen kalender ontvangen?

Heb je begin april nog niets ontvangen? Bekijk hier de afvalkalender of download de Recycle! app. Zo heb je meteen alle inzameldata digitaal ter beschikking. Handig! En je houdt de afvalberg kleiner. Wil je toch graag een papieren exemplaar? Ga dan vanaf begin april langs bij je stad of gemeente om een exemplaar op te pikken.

Nummer kalender is anders dan vorig jaar?

Het is mogelijk dat jouw kalender een ander nummer of andere inzameldagen heeft dan vorig jaar. Geen nood, dat is perfect normaal. Dit betekent niet dat je een foute kalender hebt ontvangen.

Twijfel je toch of het wel de juiste is? Vergelijk je papieren kalender met de kalender op onze website. Geef je adres hier in en controleer het nummer. Het nummer op de website is correct. Heeft je papieren kalender een ander nummer? Bespaar papier en volg je kalender digitaal: hier of via de Recycle! app.

Twee verschillende kalenders ontvangen?

Geef hier je adres in en kijk de kalender na. Dit is de correcte. De foutieve kan je dan gewoon bij het papier en karton gooien.

Meldingsformulier afvalkalender

Contactgegevens

Probleem afvalkalender

Heb je geen afvalkalender ontvangen? Dan kan je bij je stad of gemeente terecht om een exemplaar te vragen. Je kan ook de papierberg verkleinen en de Recycle! app downloaden.

Akkoord privacyverklaring