Werken bij ILvA

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de regio Aalst – Ninove – Zottegem - Geraardsbergen. We verzorgen de inzameling van het huishoudelijk afval van 151.000 gezinnen in de 15 aangesloten steden en gemeenten. Daarnaast beheren we 15 recyclageparken.

Met ons team van 300 medewerkers werken we aan een duurzaam, integraal en dynamisch afvalbeleid.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!

Educatief medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het educatief aanbod én voor de uitbereiding en ontwikkeling van dat aanbod. Je geeft workshops aan groepen over minder afval en meer sorteren. Daarnaast ondersteun je de ILvA-vrijwilligers, zoals de kringloopkrachten die het thuiscomposteren aanmoedigen. Je geeft rondleidingen op de verschillende sites van ILvA (recyclageparken, overslagstation,…) aan onze verschillende doelgroepen zoals scholen en verenigingen. Je staat mee in voor de organisatie van evenementen rond composteren, afvalpreventie en zwerfvuil voor onze inwoners. Tot slot organiseer je mee evenementen voor onze interne medewerkers.

Interesse? Solliciteer vóór zondag 18 juni 2023

Rondleiding

Jobstudenten

Wil je graag als jobstudent helpen op het recyclagepark, in het magazijn of als lader tijdens de afvalinzameling? Download het formulier, vul het in en bezorg het terug aan personeelsdienst@ilva.be.

Opgelet:

Om aan de slag te gaan als jobstudent bij ILvA:

  • als recyclageparkwachter moet je minstens 17 jaar oud zijn en slagen in een test.
  • als lader moet je minstens 18 jaar zijn.
Recyclagepark

Spontaan solliciteren

Staat er geen vacature open, maar wil je toch graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan spontaan door je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelsdienst@ilva.be.

Vragen?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen in verband met vacatures? Neem dan contact op met onze personeelsdienst via personeelsdienst@ilva.be.