Werken bij ILvA

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de regio Aalst – Ninove – Zottegem - Geraardsbergen. We verzorgen de inzameling van het huishoudelijk afval van 151.000 gezinnen in de 15 aangesloten steden en gemeenten. Daarnaast beheren we 15 recyclageparken.

Met ons team van 250 medewerkers werken we aan een duurzaam, integraal en dynamisch afvalbeleid.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!

Spontaan solliciteren

Staat er geen vacature open, maar wil je toch graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan spontaan door je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelsdienst@ilva.be.

Vragen?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen in verband met onderstaande vacatures? Neem dan contact op met onze personeelsdienst via personeelsdienst@ilva.be.

ILvA werft aan

Administratief medewerker

Als administratief medewerker zorg je voor een klantvriendelijke communicatie met onze inwoners en bezoekers, via mail, telefonisch maar ook aan het onthaal. Je staat in voor de klachtenbehandeling en biedt administratieve ondersteuning aan onze verschillende diensten. Iets voor jou? Lees dan hier de volledige vacature en solliciteer vóór 31 januari 2022.

onthaal

Diensthoofd garage

Heb je zin om de activiteiten op de dienst garage te organiseren, te plannen en om te waken over de uitvoering ervan (werkverdeling, onderhoud, herstellingen, …)? Ben je een krak in het aansturen, opleiden en ondersteunen van je team? Beschik je over een basiskennis van machines, voertuigen en vrachtwagentechniek? Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig? Dan ben jij misschien wel de kandidaat voor deze job. Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vóór 6 februari 2022.

 

KIRS6622

Lader-Chauffeur

Als lader-chauffeur beschik je over een rijbewijs C en word je tewerkgesteld als lader of als chauffeur afhankelijk van de noodzaak. Interesse? Lees hier de volledige vacature en solliciteer vóór 12 februari 2022.

 

KIRS7425-89A3

Jobstudenten

Wil je graag aan de slag als jobstudent? Vul dan het formulier in en bezorg het ons terug.

vrachtwagens inzameling