Werken bij ILvA

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de regio Aalst – Ninove – Zottegem - Geraardsbergen. We verzorgen de inzameling van het huishoudelijk afval van 151.000 gezinnen in de 15 aangesloten steden en gemeenten. Daarnaast beheren we 15 recyclageparken.

Met ons team van 250 medewerkers werken we aan een duurzaam, integraal en dynamisch afvalbeleid.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!

Systeem- en netwerkbeheerder ICT

Als Systeem-en Netwerkbeheerder ICT draag je, samen met de dienstverantwoordelijke, zorg voor het IT-park voor onze vestiging te Erembodegem (hoofdkantoor) en de 15 Recyclageparken . Concreet houdt dit in dat je zal instaan voor het uitvoeren van 1st & 2nd line support en het onderhoud van de IT- infrastructuur.

Meer info vind je hier.

Chauffeurs met rijbewijs C

ILvA zoekt chauffeurs met een rijbewijs C, een geldig rijgeschiktheidsattest (medische schifting) en een bewijs van vakbekwaamheid (code 95). Meer info vind je hier.

Lader-Chauffeur

ILvA zoekt chauffeurs met een rijbewijs C, een geldig rijgeschiktheidsattest (medische schifting) en een bewijs van vakbekwaamheid (code 95). Meer info vind je hier.

Je wordt tewerkgesteld als lader en als chauffeur, afhankelijk van de noodzaak.

Meer info vind je hier.

Lader-plaatsvervangend recyclageparkwachters

Je wordt tewerkgesteld als lader en als parkwachter, afhankelijk van de noodzaak. Je werkt voltijds binnen een 4-dagensysteem. Je werkt steeds op zaterdag. Je kan op de verschillende recyclageparken binnen het werkingsgebied worden ingezet. Je bent in staat zelfstandig de 15 recyclageparken te bereiken.

Meer info vind je hier.

Spontaan solliciteren

Staat er geen vacature open, maar wil je toch graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan spontaan door je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelsdienst@ilva.be.

Vragen?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen in verband met onderstaande vacatures? Neem dan contact op met onze personeelsdienst via personeelsdienst@ilva.be.

ILvA werft aan

Tijdelijke chauffeurs

Voor een tijdelijke indiensttreding tot 29 oktober 2021 zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en medische schifting. Interesse? Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog.

DSC04583 low

Jobstudenten

Wil je graag aan de slag als jobstudent? Vul dan het formulier in en bezorg het ons terug.

 

vrachtwagens inzameling